Jordan Belfort, celebrul investitor supranumit “Lupul de pe Wall Street”, vine în România pe 18 noiembrie, pentru a prezenta, în cadrul unui eveniment de excepție organizat de Extreme Training și Capital, sistemul Straight Line Persuasion.

Belfort a construit, în anii `90, una dintre cele mai dinamice și mai de succes companii de vânzări din istoria Wall Street-ului. În acea perioadă a câștigat peste 50 de milioane de dolari pe an, o performanță care i-a adus numele de ”Lupul de pe Wall Street”.

Ca deținător al Stratton Oakmont, Belfort a angajat peste 1000 de agenți de bursă și a avut creșteri de peste 1,5 miliarde de dolari. Cu mai mult de 30 milioane de dolari a dat startul mai multor companii.A fost consultant pentru mai mult de 50 de companii și a scris despre aceasta în toate ziarele și revistele importante ale lumii, inclusiv The New York Times, The Wall Street Journal, The Los Angeles Times, The London Times, The Herald Tribune, Le Monde, Carriere della Serra, Forbes, Business Week, Paris Match și Rolling Stone.

De-a lungul timpului, a cedat stilului de viață aventuros de pe Wall Street, trecând printr-un spectaculos și foarte mediatizat declin.

Astăzi, programul său, Straight Line Persuasion System, îi permite să pregătească orice companie sau individ, indiferent de vârstă, rasă, sex, pregătire educațională sau statut social și îi ajută să obțină succes antreprenorial fără să-și compromită integritatea sau etica.

Cele 2 memorii bestsellere scrise de Jordan, Lupul de pe Wall Street și Capturarea Lupului de pe Wall Street, au fost publicate în peste 40 de țări și traduse în 18 limbi. Povestea vieții lui a fost transformată într-o nominalizare la Oscar prin filmul regizat de Martin Scorsese și rolul interpretat de Leonardo DiCaprio.

Sesiunile complexe de training ale lui Jordan au fost structurate astfel încât să satisfacă oricare dintre nevoile practice. Angajamentele sale au variat de la discuții introductive de 3 ore, la programe de training complexe de 3 zile până la consultanță cu privire la modul în care poți dezvolta activ și masiv rezultatele de marketing și vânzare ale organizației.

Pe parcursul ultimelor două decenii, sistemul Straight Line a lui Jordan Belfort a generat rezultate financiare extraordinare pentru mii de companii din întreaga lume, din numeroase domenii. Printre clienții lui Jordan Belfort se numără companiile de succes, precumVirgin Atlantic, Deutsche Bank, Symantec, the Royal Bank of Scotland, General Electric, Forbes Manhattan, Investec, Hewlett-Packard, the U.S. Federal Reserve Bank etc.

Evenimentul de la București se adresează persoanelor implicate în negocieri, directorilor care coordonează echipe de vânzări, echipelor de vânzări, personalului din top și midle management, personalului care lucrează în custommer care sau în tele-sales, consultanților, coachilor și trainerilor, managerilor de marketing, personalului care lucrează în marketing online sau direct marketing, achizitorilor (cumpărătorilor), personalului care lucreaza în Retail, antreprenorilor și tuturor celor care doresc să-și mărească puterea de convingere.

 

Detalii complete despre eveniment, înscriere, tematică, speaker, pachete, etc găsiți pe site-ul oficial:  http://www.traininguri.ro/belfort/