Despre Excelenta si Recunoastere
”Excelenta înseamna sa faci un lucru obisnuit într-un fel neobisnuit.”
De cele mai multe ori, cei din top managementul companiilor de succes prefera sa  ramana anonimi.Intr-o tara in care unii se ghideaza dupa sloganul ” merge si-asa”, altii nu accepta compromisurile, vor excelenta, au obiceiul auto-analizei si   a  criticii de sine, motiv pentru care lucreaza pentru cele mai de succes companii din tara. Tocmai de aceea, merita premiati.
Cine suntem noi sa-i premiem si de ce?
Facem parte din tagma profesionistilor. Suntem o revista de business cu impact asupra publicului larg si ne dorim sa ducem mai departe
exemplele pozitive pentru a fi preluate si de altii.
Acoperire editoriala

Documentare:

Cei mai buni jurnalisti Capital, specializati pe domeniu vor analiza in profunzime evolutia si performantele managerilor companiilor din toate domeniile de activitate. Acestia vor cere informatii suplimentare in mod direct celor pe care ii avem in vedere. De asemenea, companiile interesate sa se inscrie in competitie sunt rugate sa ne contacteze cu incredere.

Nominalizari in Capital
Înaintea evenimentului, Capital va dedica o pagina nominalizatilor din fiecare categorie de premiu, in fiecare numar al revistei print si online.
Astfel echipa Capital va  asigura de transparenta analizelor noastre, analize la care va invitam sa contribuiti si dumeavoastra. Prin urmare, daca rezultatele dumneavoastra merita premiate, va invitam sa ne contactati cat de curand posibil.

 

In 2015, Revista Capital organizeaza prima editie a evenimentului Gala Premiile Excelenta in Management.