Revista Capital împreună cu divizia de evenimente Networkevents organizează evenimente de business, dezbateri, mese rotunde,  workshop-uri și gale de premiere abordând teme din următoarele domenii: agricultură, tehnologie și inovație, management, transporturi și infrastructură etc. La evenimentele noastre participă reprezentanți ai autorităților publice și locale, specialiști, precum reprezentanți ai mediului de afaceri.

CALENDAR EVENIMENTE CAPITAL 2018:

MARTIE

  • Conferința Transporturi și Infrastructură

Revista Capital organizează seminarul anual având ca temă principală Transporturile și Infrastructura 2018, eveniment care își propune să aducă la aceeași masă actorii principali din infrastructura rutieră, feroviară și de metrou pentru a răspunde întrebărilor referitoare la situația infrastructurii din țara noastră.

  • Masă rotundă Auto

Parte esențială a domeniului economic, industria auto din România se confruntă an de an cu câteva probleme majore. Împreună cu actorii principali ai industriei, ne propunem să aducem în atenția publică aspecte esențiale legate de fiscalitatea și legislația specifică industriei auto, dar și să punctăm aspecte importante legate de noutățile tehnologice în industria de componente auto.

 

 

MAI

  • Masă rotundă Agricultură

Și în anul 2018 revista Capital vă propune o dezbatere care îi va pune față în față pe cei mai importanți factori de decizie ai autorităților locale și centrale cu reprezentanții industriei agricole și alimentare din România.

  • Masă rotundă Imobiliare

Repsectând tradiția anilor anteriori și în 2018 revista Capital vă propune o dezbatere în care vom discuta despre investițiile, atractivitatea și noile provocări aferentei pieței imobiliare din România.

 

IUNIE

  • Premiile Excelența în management

Te invităm și în 2018, să-i cunoști pe cei din spatele proiectelor de succes la: GALA PREMIILOR CAPITAL’’Excelența în management’’. Într-o țară în care unii se ghidează după sloganul ’’merge și-așa’’, alții nu acceptă compromisurile, vor excelență, au obiceiul auto-analizei și a criticii de sine, motiv pentru care lucrează pentru cele mai de succes companii din țară. De cele mai multe ori, cei din top managementul companiilor de succes preferă să rămână anonimi.Tocmai de aceea, merită premiați!

  • Conferință Energie

Vă propunem o dezbatere cu cei mai importanți factori de decizie dar și cu reprezentanți ai mediului de business în care vom discuta despre investiții, securitatea energetică și noile provocări ale sectorului energetic pe termen mediu și lung.

OCTOMBRIE

  • Gala Capital Companii de Elită

Vino alături de noi să-i cunoști  pe cei mai importanți jucători din business-ul românesc la Gala Capital Companii de Elită. Revista Capital acordă premii pentru performanţele companiilor de elită din mediul de business românesc, care au avut pe parcursul anului  2017 și începutul acestui an, rezultate remarcabile care au schimbat sau au contribuit pozitiv la economia României. 

  • Lansare Top 300 Companii

Din 2002 realizăm anual Capital Top 300 Cei mai bogați romani, publicație apreciată și urmărită cu interes. De-a lungul anilor i-am premiat și sărbătorit, pe cei mai bogați dintre români pentru modul în care au evoluat și s-au dezvoltat. Anul acesta schimbăm puțin conceptul și ne îndreptăm atenția având criteriu de selecție nu doar individualități, ci analizăm întregul. În 2018 lansăm Top 300 Companii.

NOIEMBRIE

  • Gala Capital 26 de ani

La împlinirea celor 26 de ani de la prima apariție și în plin an de sărbătoare pentru întreaga Românie, Revista Capital își dedică aniversarea oamenilor. Deși avem profil analitic, îndreptat către zona economică și financiară, pe lângă decernarea de premii pentru performanţele companiilor şi oamenilor de top din business-ul românesc, anul acesta trecem dincolo de cifre și celebrăm valoarea oamenilor; oameni care fac posibile lucruri frumoase, fie că sunt în conducerea unor companii de top, fie că promovează România în întreaga lume.

  • Lansare TOP 300 Cei mai Bogați Români 

Din 2002 realizăm anual Capital Top 300 Cei mai bogați romani, publicație apreciată și urmarită cu interes. De-alungul anilor i-am premiat și sărbătorit, pe cei mai bogați dintre români pentru modul în care au evoluat și s-au dezvoltat. Respectăm tradiția și în 2018 lansăm Top 300 Cei mai bogați romani.

NOTĂ: În cazul în care, pe parcursul anului 2018, apar subiecte importante de dezbatere cu implicații economice deosebite, Capital va organiza evenimente despre acestea. La sugestia unor actori economici , Capital, în parteneriat cu aceștia, poate lansa suplimente sau organiza si alte evenimente tematice.

Dacă doriți să sprijiniți organizarea evenimentului, vă rugăm să ne contactați pe email vanzari@evzgroup.ro, evenimente@capital.ro sau la telefon: 0729.729.560.