shutterstock_116279290

Dupa efervescenta din anii de boom dinainte de criza financiara, piata de fuziuni si achizitii din Romania s-a prabusit aproape complet.

De  cateva luni insa optimismul pare sa revina, iar Romania a intrat din nou pe radarul marilor investitori. Chiar in lipsa unor mari tranzactii, piata de M&A pare sa fie in revenire.    

Mai sunt insa oportunitati de M&A in businessul romanesc? Cum ar putea profita antreprenorii si investitorii locali de revenirea optimismului? Cum isi pot ei evalua corect valoarea afacerii, in conditiile in care economia nu este refacuta complet, iar perspective sunt in continuare neclare?

Mai sunt insa oportunitati de M&A in businessul romanesc?

Cum ar putea profita antreprenorii si investitorii locali de revenirea optimismului?

Cum isi pot ei evalua corect valoarea afacerii, in conditiile in care economia nu este refacuta complet, iar perspective sunt in continuare neclare?

Capital alaturi de NetworkEvents are onoarea sa va invite la conferinta ’’Consultanta M&A’’, miercuri, 30 iulie,  alaturi de oficiali ai guvernului Romaniei (Min. Economiei, Min. de Finante si alte agentii ale statului), avocati de business, consultanti internationali si locali precum si de antreprenori care au avut deja experienta unor procese de M&A in trecutul apropiat.

Cui ne adresam?

 Conferinta se adreseaza in special antreprenorilor, companiilor medii si mari, care se afla in cautarea unor solutii de finantare sau de dezvoltare si care doresc sa apeleze la investitori strategici. 

 Ne vom stradui cu ajutorul specialistilor invitati de Revista Capital si  proprietarilor de business, sa intelegem mai bine valoarea afacerilor lor in acest moment, precum si care sunt perspectivele pe termen scurt si mediu pentru dezvoltarea acestora.