“Doi români din trei vor capitalism”, cu acest titlu deschidea revista Capital primul număr apărut în 4 decembrie 1992.

În urmă cu 25 de ani, pe când în România nu existau nici bursă, nici pieţe funcţionale şi nici internet, se lansa prima revistă economică ce-i învăţa pe români ce înseamnă capitalismul.

Capital a fost deschizător de drumuri în presa de business românească. Capital i-a ajutat pe români să se descurce în anii de început ai economiei de piaţă, oferindu-le cea mai rară marfă într-o perioadă altfel plină de oportunităţi: informaţia economică utilă, relevantă şi corectă.

În decembrie 2017, la împlinirea celor 25 de ani de existență în presa economică românească, organizăm un eveniment memorabil: Gala Premiilor Capital 25 ani.

Ce ne propunem?

  • sărbătorim împreună 25 de ani de la apariția primului număr
  • acordăm premii pentru performanţele companiilor şi oamenilor de top din societatea și business-ul românesc, care au avut pe parcursul existenței revistei Capital rezultate sau iniţiative remarcabile care au schimbat sau au contribuit pozitiv la economia României
  • lansăm Capital Top 300 Cei mai bogați români, ediția 2017

Locul evenimentului – Cocktail party într-un loc select din București

Invitați – middle şi top management, personalităţi din mediul economic, financiar, politic, precum și foști redactori Capital care au contribuit de-a lungul celor 25 de ani la realizarea revistei, într-un cuvânt, familia CAPITAL.

Premianți – Pentru a desemna câştigătorii premiilor CAPITAL, jurnaliştii Capital vor analiza contribuțiile acestora la dezvoltarea economiei de piață și a societății românești, în general acțiuni care au schimbat cursul istoriei.

Dacă doriți să sprijiniți organizarea evenimentului, vă rugăm să ne contactați pe email evenimente@capital.ro sau la telefon: 0729.729.560.