08-Coperta_015f8303c2

Din 2002 realizam anual  Capital Top 300 – Cei mai bogati romani,  publicatie apreciata si  urmarita cu interes.  De-alungul anilor i-am premiat si sarbatorit, pe cei mai bogati dintre romani, pentru modul in care au evoluat si dezvoltat.

Anul acesta schimbam putin conceptul si ne indreptam atentia catre cei care au nevoie de elita oamenilor de afaceri pentru a continua performanta.

Revista Capital, alaturi de Fundatia Nadia Comaneci lanseaza in cadrul Galei Top 300, din 6 noiembrie, Programul– ’’Gala Top 300 – Elita oamenilor de afaceri sustine excelenta’’, prin care ne dorim sa-i ajutam pe cei care au nevoie de recunoasterea noastra.

Cu aceasta ocazie, Capital invita oamenii de afaceri , sa acorde sprijin financiar tinerilor talentati, cu rezultate remarcabile, care au nevoie de ajutor pentru a face performanta.

Gala  Top 300 va aduce laolalta nume sonore din lumea sportului, teatru, film, muzica precum si reprezentati din Ministerul invatamantului, profesori mentori sau antrenori ambasadori ai Romaniei. Cu totii vom sprijinii tinerele talente ale Romaniei.

Principalul nostru sustinator in organizarea acestui eveniment  este Fundatia Nadia Comaneci.

Fundatia crede in acesti tineri minunati, tineri luptatori, care nu cedeaza in fata greutatilor si care accepta sa faca sacrificii pentru telurile lor..

 

’’Nu te ruga pentru o viaţă uşoară.

Roagă-te să fii o persoană puternică!”   

Nadia Comaneci

 

Daca te-ai gandit sa le fii alaturi copiilor sau iti doresti sa beneficiezi de o campanie a brandului in cadrul Galei Top 300, te asteptam sa ne contactezi cu incredere. Impreuna vom gasi cea mai buna solutie.