Femeile lider ale României vor fi premiate în cadrul emisiunii Capital Top 100 Femei de Succes, ce se va transmite în data de 25.09.2020, ora 10:00, pe site-ul www.capital.ro și pe pagina de facebook Capital România.

Emisiunea Capital TOP 100 Femei de Succes este o ediție specială realizată de divizia video a revistei Capital, dedicată recunoaşterii meritelor unora dintre cele cele mai puternice românce care, prin ambiție, perseverență, muncă și asumarea continuă de riscuri controlate, aduc plus valoare societății în care trăim cu toții.

Indiferent de domeniul în care activează, femeile lider ale României au fost incluse într-un top realizat de Revista Capital, Top 100 Femei de Succes, unde le-au fost prezentate poveștile carierelor de excepție. Structurat pe 10 categorii, Afaceri, Management, Justiție, Sport și Spectacol, Medicină, Societate Civilă, Politică, Comunicare, Mass Media și Influencere, plus un o categorie dedicată Expatelor, topul Capital a surprins ambiția, curajul, puterea de luptă şi de a acționa pentru 100 de femei ale României.

În cadrul emisiunii Capital Top 100 Femei de Succes vom prezenta câștigătoarele categoriilor mai sus menționate, vom acorda și câteva premii speciale și vom afla împreună secretele și esența succesului de la cele mai puternice femei ale României.

Emisiunea Capital Top 100 Femei de Succes va fi transmisă pe:

facebook Capital România: https://www.facebook.com/capital.ro/ , site-ul: www.capital.ro ,

facebook evz.ro: https://www.facebook.com/evz.ro/ , cât și pe celelalte canale social media ale Editurii Evenimentul și Capital.

Toate informațiile despre emisiunea Capital Top 100 Femei de Succes se găsesc pe site-ul www.capital.ro în cadrul etichetei Top 100 Femei de Succes.

Urmărește și tu Emisiunea Capital Top 100 Femei de Succes, transmisă în premieră pe pagina facebook Capital România și www.capital.ro, vineri, 25.09.2020, ora 10:00.

Pentru mai multe detalii accesează: https://bit.ly/2RMwjDN