Cele mai profitabile afaceri vor fi premiate în cadrul emisiunii Capital Top 300 Companii, ce se va transmite în data de 13.11.2020, ora 11:00, pe pagina de facebook Capital România și pe site-ul www.capital.ro

Emisiunea Capital TOP 300 Companii este o ediție specială realizată de divizia video a revistei Capital și este dedicată recunoaşterii rezultatelor și eficienței celor mai profitabile businessuri din România.

În luna octombrie revista Capital a lansat TOP 300 Companii, un produs prin care echipa redacțională a adus în fața cititorilor date și povești despre companii care nu numai că activează pe piața internă, ci contribuie la bunăstarea întregii societăți. Pentru a obține un clasament cât mai relevant, au fost luate în calcul următoarele criterii: cifra de afaceri, profitul, evoluția cifrei de afaceri, evoluția profitului cât și numărul de angajați.

În cadrul emisiunii vom prezenta companiile care au obținut cel mai mare punctaj în funcțiile de domeniile în care activează: agricultură și industrie alimentară, bănci și asigurări, logistică, transporturi și curierat, energie, auto, retail, contrucții și imobiliare, IT și telecomunicații, industria grea și industria farmaceutică. Pe lângă acestea, vor fi enumerate și câteva companii care au atras atenția prin strategiile pe care le-au implementat.

Emisiunea Capital Top 300 Companii va fi transmisă pe:

Facebook Capital România: https://www.facebook.com/capital.ro/

Site-ul: www.capital.ro
Facebook evz.ro: https://www.facebook.com/evz.ro/
Facebook Doctorul Zilei: https://www.facebook.com/doctorulzilei/
Facebook Info Actual: https://www.facebook.com/evzmonden/

Toate informațiile despre emisiunea Capital Top 300 Companii se găsesc pe site-ul www.capital.ro  în cadrul etichetei Top 300 Companii , cât și pe www.networkevents.ro și pagina de facebook Capital România.

 

Te invităm să urmărești Emisiunea Capital Top 300 Companii, transmisă în premieră pe pagina facebook Capital România și www.capital.ro, vineri, 13.11.2020, ora 11:00.

Descoperă care sunt toate cele 300 companii de succes din România în ediția specială a revistei Capital Top 300 Companii. Revista se găsește la punctele de difuzare a presei sau poate fi comandată online pe https://agoramag.ro/reviste/Capital-Top-300-Companii.

Emisiunea “Capital Top 300 Companii, difuzată pe data de 13.11.2020, în premiera pe facebook Capital România, poate fi urmărită integral și pe www.capital.ro, accesând următorul link: https://www.capital.ro/revista-capital-va-prezinta-companiile-de-succes-din-romania.html