Despre Excelență și Recunoaștere
 
”Excelența înseamnă să faci un lucru obișnuit într-un fel neobișnuit.”
De cele mai multe ori, cei din top managementul companiilor de succes preferă să  rămână anonimi. Într-o țară în care unii se ghidează după sloganul ” merge și-așa”, alții nu acceptă compromisurile, vor excelența, au obiceiul auto-analizei și a criticii de sine, motiv pentru care lucrează pentru cele mai de succes companii din țară. Tocmai de aceea, merită premiați.
 
Cine suntem noi să-i premiem și de ce?

Facem parte din tagma profesioniștilor. Suntem o revistă de business cu impact asupra publicului larg și ne dorim să ducem mai departe exemplele pozitive pentru a fi preluate și de alții.

 Vom premia cei mai buni manageri din mai multe domenii, analizând rezultatele activității acestora în 2017. În multe cazuri rolul CEO-ului este important, dar cel mai adesea succesul nu depinde de un singur om, ci de rezultatul performanței întregii echipe. De aceea provocările de astăzi nu pot fi depășite doar cu o singură „minte sclipitoare“.

 

Acoperire editorială

Documentare:

Cei mai buni jurnaliști Capital, specializati pe domeniu vor analiza în profunzime evoluția și performanțele managerilor companiilor din toate domeniile de activitate. Aceștia vor cere informații suplimentare în mod direct celor pe care îi avem în vedere. De asemenea, companiile interesate să se înscrie în competiție sunt rugate să ne contacteze cu încredere.

 

Nominalizări în Capital

Înaintea evenimentului, Capital va dedica o pagină nominalizaților din fiecare categorie de premiu, în fiecare număr al revistei print și online.
Astfel echipa Capital vă asigură de transparența analizelor noastre, analize la care vă invităm să contribuiți și dumeavoastră. Prin urmare, daca rezultatele dumneavoastră merită premiate, vă invităm să ne contactați cât de curând posibil.

 

În 2018, Revista Capital organizează a-IV-a ediție a evenimentului Gala Premiile Excelența în Management.