CONCEPT GALĂ
Despre Excelență și Recunoaștere
 
Într-o țară în care unii se ghidează după sloganul „merge și-așa“, alții nu acceptă compromisurile, vor excelență, au obiceiul auto-analizei și a criticii de sine, motiv pentru care lucrează pentru companiile de succes din țară.
 

Tocmai de aceea,  Revista Capital îi premiază!

 
Cine suntem noi să-i premiem și de ce?

Facem parte din tagma profesioniștilor. Suntem o revistă de business cu impact asupra publicului larg și ne dorim să ducem mai departe exemplele pozitive pentru a fi preluate și de alții.

 Vom premia cei mai buni manageri din mai multe domenii, analizând rezultatele activității acestora în 2018. În multe cazuri rolul CEO-ului este important, dar cel mai adesea succesul nu depinde de un singur om, ci de rezultatul performanței întregii echipe. De aceea provocările de astăzi nu pot fi depășite doar cu o singură „minte sclipitoare“.

 

CRITERII DE EVALUARE

Membrii echipei Capital vor urmări aspecte relevante pentru fiecare dintre categorii, fie că este vorba de capacitatea de a lua decizii în investirea și cheltuirea fondurilor în mod eficient, de a administra personalul și comunicarea, de a alege cea mai bună strategie de intrare pe o piață, de a gestiona un lanț de achiziții și multe altele.

Managerii premiați la fiecare categorie vor fi selectați din toate domeniile. Fără a ne limita exclusiv la acestea, vom fi cu ochii mai ales pe industriile: FMGC, Sectorul bancar, Industria medicală, Industrie si sectotul energetic, Comerț și e-commerce, Industria creativă (advertising, relații publice și media, TV), Sectorul IT&C, Piața imobiliară.

CUM SE VOR ACORDA PREMIILE

Capital va ține cont în analizarea performanțelor managerilor de la companii din toate domeniile de activitate, urmărind rezultatele, deciziile și acțiunile relevante pentru categoria de premii la care aceștia se pot califica.

La fiecare categorie de premii vom selecta mai mulți nominalizați, pe care îi vom prezenta pe site-ul www.capital.ro, cu povestea experienței relevante din 2018 și unde cititorii își vor putea vota favoriții.

Dintre nominalizați, ținând cont și de voturile cititorilor, vom selecta câte trei finaliști la fiecare categorie și un mare câștigător al premiului de excelență

Categorii principale 2019

  1. Cel mai bun CEO 
  2. Cel mai bun CFO
  3. Cel mai bun  manager de HR
  4. Cel mai bun manager de Marketing 
  5. Cel mai bun manager PR & PA
  6. Cel mai bun manager de Vânzări
  7. Cel mai bun responsabil CSR
  8. Cel mai bun manager din domeniul Medical
  9. Cel mai bun City Manager

Premii speciale
Vor exista și premii speciale oferite de către echipa Capital.

În 2019, Revista Capital organizează a-V-a ediție a evenimentului Gala Premiilor Capital Excelența în Management.

Evenimentul va avea loc în data de 25 iunie 2019, la Face Convention Center din București, cu începere de la ora 19:00.