Revista Capital a organizat aseara, la Hotel JW Marriot, Gala Premiile Capital in economie , eveniment in care au fost premiate cele mai bune companii si personalitati din mediul de afaceri, cu rezultate deosebite si initiative remarcabile in anul 2013.

In cadrul Galei Premiile Capital au fost acordate 15 premii, 7 dintre ele fiind destinate sectoarelor de importanta majora in economia romaneasca, precum piata bancara, constructiile, retailul, IT& C, energia, agricultura sau industria.

Fiecare domeniu si-a desemnat in cadrul evenimentului cate trei finalisti, dintre acestia fiind selectat castigatorul trofeului Capital. Nominalizarile s-au facut dupa o riguroasa analiza a activitatii companiilor si oamenilor de afaceri din fiecare sector in parte, iar diferenta au facut-o nu doar cifrele brute ci si rolul pe care acestia il au in mediul de afaceri autohton precum si implicarea lor in proiecte sociale sau de educatie.

Astfel, castigatorii Premiilor Capital, editia 2014 au fost urmatorii:

Dimitrie Muscă -“Fermierul anului”

Automobile Dacia“Cea mai bună companie din industrie”-

New Europe Property Investments   “Cea mai bună companie din construcţii şi imobiliare”

Dedeman – “Cea mai buna companie din retail”

Prospecţiuni SA – “Cea mai bună companie din energie”

Bitdefender – “Cea mai buna companie din IT&C”

Mircea Tudor , Roboscan  “Inovatia anului”

Raiffeisen Bank – “Banca anului”

BCR – “Premiul special pentru reusita restructurarii”

Volksbank – “Premiul special pentru rebranding”

Bancpost – “Premiu special pentru responsabilitate sociala” 

Rompetrol  – “Exportatorul anului”

Impact SA– Gheorghe Iaciu –  “Investitia anului”

Petrom –“Compania anului” 

Gabriel Comanescu – “Omul de afaceri al anului”

Premiile Capital au fost acordate pentru prima oara in anul 1995, când revista a premiat Unilever pentru „Investiţia anului“. De asemenea,  la vremea aceea, Banca Ion Ţiriac a luat premiu pentru cea mai bună performanţă din domeniu, iar Asociaţia Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC) pentru cea mai bună iniţiativă cu impact economic.

Gala Premiile Capital 2014 a beneficiat de sprijinul EximBank, Petrom, Raiffeisen Bank, Philip Morris, Garanti Bank, Schlumberger si JW Marriot ca parteneri oficiali ai evenimentului.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, propuneri sau alte informatii ne puteti contacta:

Bianca Dumitriu

Events Manager &PR

Telefon 0729.729.560